Sabem que el menjador escolar és un espai imprescindible dins del centre educatiu, on els nens i nenes són atesos i protegits en el millor entorn. El menjador escolar és una eina educativa potent que millora els hàbits saludables i les normes d’higiene dels alumnes, però també promou la convivència i les activitats d’oci que contribueixen a un desenvolupament relacional i social adequat. Al nostre menjador escolar trobareu una alimentació saludable i sostenible amb propostes que canvien cada mes! 

El menjador escolar resulta una gran opció per a les famílies més vulnerables, ja que garanteix un àpat saludable al dia que d’una altra manera serà difícil de controlar. Aquest espai al migdia és tota una oportunitat educativa fonamental per a l’alumnat vulnerable, ja que pot conformar un àmbit d’integració i socialització en moments tan importants com la infància i l’adolescència. Al menjador escolar del Col·legi Madre Sacramento trobareu activitats dirigides i d’oci que afavoreixen el desenvolupament personal dels nostres alumnes. 

Un altre dels grans avantatges del menjador escolar és que aquest permet la conciliació en aquelles famílies que no poden deixar de treballar per fer-se càrrec dels nens durant el migdia. En aquest sentit és també una mesura de protecció que permet que els nens i nenes no hagin d’estar sols durant aquest temps. 

El servei de menjador escolar del nostre col·legi és un espai obert per a tots els alumnes que vetlla per oferir un seguit de menús saludables i variats, canviant cada mes per evitar que els nens i nenes s’avorreixin. Gràcies al nostre treball conjunt amb Aramark, un equip d’experts nutricionistes i pedagogs que es dediquen amb passió per aconseguir una gran experiència alimentaria. La seva meta és assolir la satisfacció de les famílies i sobretot el benestar dels més petits. 

Al nostre menjador escolar

  • Escollim aliments d’excel·lent qualitat
  • Disposem d’un equip d’experts nutricionistes
  • Transmetem als més petits la importància de seguir una alimentació saludable
  • Apliquem els protocols certificats de seguretat
  • Tenim una oferta gastronòmica variada i de qualitat
  • Oferim menús equilibrats nutricionalment
  • Atenem a dietes especials (intoleràncies i al·lèrgies)
  • Preparem àpats especials en dies assenyalats com Nadal o Fi de Curs
  • Recentment hem incorporat un nou bany maria més modern per mantenir el menjar durant tot el servei.

El Col·legi Madre Sacramento és una escola compromesa, innovadora, integradora, vivencial i familiar, i el nostre menjador escolar acompleix amb tots aquests valors, posant a l’abast de les famílies la millor experiència nutricional i vivencial per als seus fills. Perquè sabem que l’experiència de l’escola no es limita a les classes, sinó que va molt més enllà, el nostre col·legi promou l’educació per ser, no per tenir, oferint una formació integral de la persona dins i fora de les aules. El nostre projecte educatiu té com a principal objectiu acompanyar a les famílies en el creixement dels seus fills, tant acadèmic com personal, per això ens comprometem a oferir sempre el millor. 
Per conèixer millor tota l’oferta del nostre menjador escolar amb tots els menús i propostes culinàries del nostre centre podeu visitar el nostre web, on trobareu tota la varietat que donem als nostres alumnes. Si voleu conèixer-la més de prop podeu contactar amb nosaltres, estarem encantats d’atendre-us!