VINE A CONÈIXER L’ESCOLA!

Som una escola concertada amb una llarga trajectòria en l’ensenyament. Amb més de 50 anys d’història, el nostre projecte educatiu promou l’educació per SER, no per TENIR, oferint una formació per al desenvolupament integral de la persona.

La nostra metodologia es basa en l’equilibri i complementarietat de diferents mètodes per a un millor aprenentatge, basant-nos en els següents valors:

COMPROMESA

INTEGRADORA

FAMILIAR

VIVENCIAL

INNOVADORA

QUÈ OFERIM?

Educació Infantil

Educació Primària

Educació Secundària

QUÈ ENS DEFINEIX?

Història: som un centre amb més de 50 anys d’història, fet que ens aporta molta experiència i recorregut formatiu.

Escola adoratriu: som

Compromís amb l’alumnat: l’escola és una gran família. Promovem un tracte molt proper amb l’alumne i el seu entorn.

Compromís amb l’entorn: participem en diferents iniciatives socials, sent una part important de l’aprenentatge del nostre alumnat.

Ubicació i instal·lacions: l’Escola està situada a Sant Just Desvern, en una àrea molt ben comunicada a escala intermunicipal però també fora d’aquest.

Tecnologia i innovació: la nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies i en la innovació constant, tant en l’àmbit metodològic com d’eines de suport. Som centre GEP, (Generació Plurilingüe) ,potenciem l’anglès incrementant el temps d’exposició a la llengua anglesa en altres matèries curriculars utilitzant la metodologia AICLE ( Aprenentatge Integrat de Continguts en Llengües Estrangeres).

Flexibilitat i adaptació: fomentem l’autonomia dels nostres alumnes a través del treball de les intel·ligències múltiples, el treball per projectes, el treball cooperatiu i l’educació emocional.

Professorat en formació contínua: comptem amb un professorat permanentment adaptat a la canviant realitat del sector educatiu i de les noves tecnologies.

Departament psicopedagògic: el nostre Departament psicopedagògic té una doble vessant, l’atenció a la diversitat i l’orientació acadèmica professional.

Menjador: disposem de cuina pròpia, cuinem amb productes ecològics i de proximitat. Oferim una oferta gastronòmica variada i de qualitat.

Servei d’acollida: oferim servei d’acollida de 7:30 a 9:30h i de 17.00 a 18:00h de dilluns a divendres.