Les activitats extraescolars són un complement fantàstic a l’educació i la formació dels alumnes, tant pel que fa a la part acadèmica com per allò que fa referència al seu desenvolupament personal, sent una font de coneixements que es donen de manera lúdica i per tant, són més fàcilment assumibles pels estudiants. Dur a terme activitats extraescolars, siguin del tipus que siguin, afavoreix el desenvolupament social dels alumnes i les seves relacions amb els amics i companys de classe, donat que es crea una atmosfera que facilita el contacte creant sinergies. 

Al Col·legi Madre Sacramento sabem que els alumnes que duen a terme activitats extraescolars compten amb altres habilitats que els ajuden a obtenir un major rendiment acadèmic, sent capaços de desenvolupar la maduresa social i personal més ràpidament. Aquest tipus d’activitats barregen l’aprenentatge amb el joc, per això són tan importants per al desenvolupament dels nostres alumnes. Si encara no coneixeu la nostra oferta d’activitats extraescolars us la presentem a continuació. 

A l’escola posem a disposició dels nostres alumnes una gran varietat d’activitats extraescolars, mitjançant les quals completem la nostra oferta formativa. Per tal de facilitar la cohesió d’aquestes amb els horaris lectius, comptem amb diverses franges horàries que s’adapten al seu dia a dia sigui quin sigui el nivell que estan cursant.

Aquest any les extraescolars que es porten a terme i han començat al mes d’octubre són les següents:  

Fútbol Sala. Mantenir-se actiu físicament és molt important per als nostres alumnes, per això aquesta és una activitat que causa gran interès entre els estudiants. Dirigida per un entrenador titulat, es desenvolupa els dilluns i dimecres de 17:00 a 18:00h.

Urban Dance. Aquesta és una d’aquelles activitats extraescolars que combina a la perfecció activitat física i creativitat. Una manera divertida d’expressar-se i treballar aspectes com la coordinació, l’equilibri i la consciència corporal. Per altra banda, també ajuda a harmonitzar l’estat anímic mitjançant la concentració i el foment d’un pensament positiu per a evadir-se de la quotidianitat. El seu horari és els dilluns i dimecres de 17:00 a 18:30h. 

Música. S’ha comprovat que una de les activitats extraescolars que més beneficis aporta als alumnes, a qualsevol edat, és aprendre a tocar un instrument, ja que la música alimenta l’ànima i ajuda a desenvolupar habilitats cognitives, físiques i corporals molt importants. La nostra oferta de música la realitza un professor de música titulat i els instruments que poden aprendre són la guitarra i el piano. L’horari és dilluns i dimarts de 17:00 a 18:00h.

Anglès. Una de les activitats extraescolars essencials avui dia, que permet als alumnes aprendre un idioma indispensable per comunicar-se amb els altres. A l’escola oferim anglès de la mà de Kids&Us, els migdies de dilluns i dimecres de 17:00 a 18:30h. Sempre en grups reduïts per fomentar un millor aprenentatge. Per altra banda, comentar que a l’estiu, també realitzem en col·laboració amb Kids&Us un Casal d’Estiu exclusiu en anglès, obert a alumnes i no alumnes de l’escola.

No oblideu que si voleu més informació només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres!