La nostra escola ha estat seleccionada dintre entre diferents escoles per implementar amb rotund èxit el projecte de reducció del malbaratament alimentari en els menjadors escolars, i que ha estat inclòs com a exemple de bones pràctiques en la guia realitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
Gràcies a l’eficient sistema de gestió d’Aramark, i a la col·laboració de la direcció del nostre col·legi i l’ajuntament, s’ha aconseguit reduir el minvament a pràcticament zero en el nostre centre. L’objectiu d’aquest projecte ha estat generar consciència sobre les conseqüències del desaprofitament alimentari en relació amb la pobresa i el medi ambient; treballar el problema en diversos nivells, com és l’escola, a casa o a escala global; donar sortida als excedents alimentaris que es generaven a l’escola a través de donacions.

Us deixem la guia que ha fet el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya perquè la pogueu llegir.