Des de l’escola tenim el compromís i la voluntat de promoure l’educació integral dels nostres alumnes, oferint-los un ensenyament de qualitat personalitzat i integrador, basat en els valors cristians que inspiren el caràcter propi de l’escola. Seguint el model de la pedagogia “estimar per aprendre i aprendre estimant”, l’educador compromès amb l’alumnat, motiva el seu camí acadèmic i personal, oferint una atenció individualitzada, on també pren protagonisme essencial la família. Escola, alumnes i famílies caminen junts cercant l’excel·lència.

Tots sabem la importància que té la família en el desenvolupament i l’educació dels fills i filles. Per això, un cop comença l’escolarització és molt important una bona comunicació entre la família i l’escola per a continuar aquesta educació i formació. Per obtenir els millors resultats educatius i formatius és essencial que hi hagi respecte mutu i confiança entre la família, com a principal educador, i l’escola. Sols d’aquesta manera es podrà assolir un entorn de convivència i respecte pel desenvolupament de les activitats educatives

Des del Col·legi Madre Sacramento vetllem pel desenvolupament de l’educació integral dels nostres alumnes. I per a tal efecte, és necessari complir un seguit de compromisos que permetin dur a terme una acció coherent i coordinada en el desenvolupament personal, acadèmic i social. I sobretot, perquè els alumnes percebin la importància de l’educació i assoleixin de forma progressiva protagonisme en el procés educatiu. 

L’educació integral esdevé un camí d’aprenentatge per als alumnes, amb l’objectiu de facilitar-los les eines perquè puguin esdevenir persones conscients, competents, compassives i compromeses. Per això promovem l’educació per SER, no per TENIR, sota un projecte educatiu que vetlla per fer que els nostres alumnes esdevinguin persones preparades acadèmicament i humanament, aprofundint en una educació en valors al llarg de la seva escolarització. Amb una metodologia que es basa en l’equilibri i complementarietat de diferents mètodes per un millor aprenentatge. Entre els quals podem destacar el treball per projectes, el treball cooperatiu o l’aprenentatge servei.
T’agradaria conèixer de forma més específica el nostre compromís com a escola per oferir una educació integral i el treball que desenvolupem junt amb les famílies? Contacta amb l’escola! Ho pots fer des d’aquí.