Som una escola compromesa, compromesa amb els alumnes i les seves famílies. Una escola compromesa amb l’educació i en oferir una formació de qualitat adaptada als nous temps. És per això que, donem molta importància a treballar conjuntament amb les famílies, perquè junts, família i escola puguem proporcionar l’ajut necessari a l’alumne en el seu procés de creixement personal. L’acord i compromís dels pares amb el projecte educatiu de l’escola, és fonamental per dur a terme la nostra tasca.

Al Col·legi Madre Sacramento, com a escola adoratriu eduquem en valors, promovem la igualtat, el respecte a la diversitat, la comprensió i la solidaritat entre tots els membres. Estem compromesos amb una educació integral. I ens proposem aconseguir que els nostres alumnes siguin bons ciutadans, amb opinió pròpia, sentit crític i que siguin capaços de desenvolupar amb creativitat el seu compromís per aconseguir una societat millor. Per això, també eduquem en l’esforç i l’autoexigència.

La superació personal, la constància i l’esforç són clau per millorar les aptituds. La nostra metodologia o model educatiu, garanteix l’exigència diferencial dels nostres alumnes. Com a escola compromesa amb els alumnes i les seves famílies, part del procés educatiu vetlla per ajudar als nostres alumnes a conèixer les seves aptituds i interessos. Treballar l’autoestima i la capacitat de superació personal.

Com a escola al servei de l’educació, treballem conjuntament amb les famílies dels nostres alumnes per garantir una educació plural, heterogènia, de proximitat i solidària. Posem a la seva disposició la nostra manera de fer, la nostra il·lusió i professionalitat per un millor acompanyament, per una atenció individualitzada i al mateix temps global. Som una escola compromesa amb el benestar dels nostres alumnes i les seves famílies, per això estem al seu costat, en els millors moments, però també en els que poden ser més difícils, a través de l’eix que ens uneix, l’educació.

La confiança, el diàleg, la col·laboració, el consens són trets que ens identifiquen. Així com el compromís social que es mostra intrínsec en l’essència del nostre centre educatiu concertat. Som una escola de proximitat, que reforcem dia a dia amb les nostres accions i el nostre compromís de construir una societat que integri, que aculli i que eduqui infants i joves, amb una mirada oberta al món des de la diversitat, la tolerància, la llibertat i el compromís amb els altres. Per això és tan important treballar conjuntament escola, alumnes i família.

Vols conèixer la nostra escola? Visitar-nos i descobrir tot allò que ens fa ser una escola compromesa amb els alumnes i les seves famílies? T’oferim la possibilitat de concertar una visita. Ho pots fer trucant al 93 371 11 64 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@madresacramento.com