Benvolgudes famílies,

El METHMATH és un mètode innovador d’aprenentatge de les matemàtiques per a nens i nenes de primària i ESO. L’objectiu és fer estimar les matemàtiques aprenent­‐les d’una manera divertida.

A partir d’uns personatges fantàstics i un taulell de joc, es van resolent petites fitxes amb les operacions matemàtiques (sumes, restes, multiplicacions, divisions, problemes…), i també jocs d’enginy per despertar la curiositat dels alumnes, i ajudar‐los a desenvolupar el pensament matemàtic.

És un mètode de treball individual, molt dinàmic, que estimula el nen o nena en la superació personal. És útil tant per resoldre dificultats i agafar seguretat, com per fomentar i potenciar les capacitats matemàtiques.

Des de l’escola us volem fer saber que s’està treballant en un taller de matemàtiques amb aquest mètode, perque els nostres alumnes vagin assolint les competències matemàtiques d’una manera divertida.

Hi ha una APP apte per tots els dispositius informàtics (PC, tablet, mòbil…) en la qual han d’accedir amb un nom d’usuari i una contrasenya facilitada per l’escola.

ENLLAÇ METHMATH