COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Preinscripció 2024-25

Construïm el teu futur

Formulari d´ínscripció

Apuntat per portes obertes o demana la teva visita personalitzada!

Telegram

626 241 342

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

visites personalitzades

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Educació activa

El nostre enfocament educatiu es basa en una pedagogia activa on l’educació gira entorn l’alumnat i el situen com el protagonista del seu propi procés d’aprenentatge. Un aprenentatge significatiu i funcional a través de diferents propostes, provoca que, tot fomentant valors de convivència, aprenguin mitjançant la mateixa experiència, descobrint-se a ell/a i els altres.

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Enfocament global

Creiem en l’alumne i en la seva globalitat, amb una mirada que abraça aspectes emocionals, socials, afectius, físics i cognitius i que va més enllà de l’excel·lència acadèmica.

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Compromís amb la diversitat

A la nostra escola apostem per una educació personalitzada i respectuosa procurant el desenvolupament harmònic de totes les competències i habilitats de l’infant. Respectem la seva personalitat d’acord amb el reconeixement i l’acceptació de les diferències individuals.

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Escola multilingüe

La nostra escola compta amb diferents propostes pedagògiques adaptades a cada edat a partir d’I3 amb l’objectiu de fer dels idiomes estrangers llengües vives, útils i necessàries per ser emprades en diferents situacions comunicatives. L’anglès està present en altres matèries curriculars com les science, arts & crafts i biologia de manera que els alumnes estan exposats a la llengua estrangera durant més hores. A partir de 1r d’ESO s’ofereix alemany com optativa.

COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

Participació comunitària

Fomentem la participació activa dels nostres estudiants, famílies i personal en la construcció d’una comunitat sòlida. Organitzem esdeveniments i projectes que promouen la col·laboració i el sentit de pertinença. Creiem que la participació comunitària és fonamental per a l’èxit educatiu i personal dels nostres estudiants.

Ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres

VULL FER UNA ENTREVISTA PERSONAL

7 + 1 =